NajnovijeNajčitanijeNajviše porukaPostavi novu temu 

Predlog

Igram ovde amaterski, znači kao neregistrovan igrač i zahvaljujem se ovim putem vlasnicima sajta koji su mi omogućili ovo "opuštanje", ali mi nikako nije jasna odrednica-dostupno samo registrovanim članovima, jer stvarno gubi se svaka logika u takvom rešenju da samo registrovani članovi odlučuju o ispravnosti igara. Zar im to ne omogućava uvid u iste igre pre no što ih dobiju za rešavanje, i zar se ne reduciraju na taj način mišljenja koja mogu biti merodavna u svakom slučaju.

U skladu sa naslovom teme, predlažem vam da za svaki dan, nedelju i mesec, ubacite najboljeg (ili tri najbolja) neregistrovanog igrača u rang listu, a tako bi doprineli svakako ovoj i mojoj omiljenoj net-destinaciji.

0 za
5 protiv
b. v.
2012-01-01
???

b. v. napisa...

ali mi nikako nije jasna odrednica-dostupno samo registrovanim članovima, jer stvarno gubi se svaka logika u takvom rešenju da samo registrovani članovi odlučuju o ispravnosti igara. Zar im to ne omogućava uvid u iste igre pre no što ih dobiju za rešavanje

... ne, na ovaj način se baš sprečava zloupotreba:

Sistem tako radi da igračima koji pregledaju pamti ko je šta video i to im ne daje da igraju. Recimo ako igrač A pregleda nešto, to će dobiti da igraju igrači B, C, D, a on će dobiti ono što su oni pregledali.

Ako bi dozvolili da igrači koji nisu na listi pregledaju, neko od ovih sa liste bi mogao da otvori recimo 20 besplatnih naloga i na istima jednostavno pregleda sve asocijacije koje će mu ikada doći da igra za rang listu.

A o ispravnosti igara uvek odlučuje Supervizor, sve što su igrači ocenili/izmenili se pogleda pre puštanja u igru, jer se i ovako često zaborave sinonimi za neke reči, ijekavski izgovor, alternativne varijante tipa redosleda prezime-ime i ime-prezime i slično.

6 za
0 protiv
Supervizor
2012-01-01
???

b. v. napisa...

najboljeg (ili tri najbolja) neregistrovanog igrača u rang listu, a tako bi doprineli svakako ovoj i mojoj omiljenoj net-destinaciji.

... ne znam samo kako bi odredili koji su najbolji kada svi igrači koji nisu na listi dobijaju ista pitanja i nemaju nikakve zaštite. Ako niste na listi, vrlo je lako imati perfektan rezultat svakog dana, tako da je bi ti "najbolji" u stvari bili oni koji umeju najbolje da manipulišu sistemom, kao što smo već videli nebrojeno puta u prošlosti. Preporučujem da pročitate više detalja o tome zašto se uopšte plaća za rang listu u pravilima igre, onda će verovatno biti jasnije zašto stvari ovako funkcionišu.

7 za
0 protiv
Supervizor
2012-01-01
???

Jasno mi sve. Pomislih da sa IP se može proveriti što šta. Hvala Vam na brzom odgovoru.

Sve najbolje u ovoj novoj, belosvetskoj 2012. godini!

3 za
3 protiv
b. v.
2012-01-01
???

Pošalji odgovor

Samo prijavljeni korisnici sa 5000 ili više poena mogu da glasaju i da ostavljaju poruke.

 

Stranica kreirana za 0.0143 sec.

Copyright © 2024